Badmintonspellen

Badmintonspellen met bedrukking

Productomschrijving

Badminton is een spel waar zowel jong als oud veel plezier aan kunnen beleven. Het wordt gespeeld op een badmintonveld met 2 rackets en een shuttle. Tegenwoordig wordt badminton niet meer alleen professioneel gespeeld, maar ook recreatief. Zo kom je bijvoorbeeld op campings en op stranden het spel steeds meer tegen. Het badmintonspel bestaat uit 2 rackets, shuttles en een hoes voor de rackets met schouderband. Op de hoes bevindt zich een kleiner zakje, met rits, waarin u de shuttles kunt opbergen. Het badminton spel is voornamelijk gemaakt van PVC en is 67 x 22,5 x 7,5 cm.

Badmintonspel bedrukken

onze badmintonspel bedrukken met uw bedrijfslogo of tekst? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij kunnen het badmintonspel namelijk geheel naar uw smaak bedrukken. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan het drukken van uw logo en bedrijfsnaam op de badmintonhoes.

Badmintonspellen met logo

Badmintonspellen met logo zijn dus ook prima te gebruiken als relatiegeschenk of promotioneel artikel. Heeft u nog vragen over het badmintonspel? Wij helpen u graag verder!

 Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor badmintonspellen? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: