Badtextiel

Badtextiel met bedrukking

Productomschrijving

Badtextiel is textiel dat in en rond de badkamer gebruikt wordt. Dit badtextiel kan uiteenlopende vormen aannemen. Voorbeelden van wat onder badtextiel wordt verstaan zijn badhanddoeken, badjassen, baddoekjes, strandhanddoeken, gastendoekjes, washandjes, golfdoeken, saunadoeken, scrubdoeken, slabbertjes, polsbandjes, enzovoor. Badtextiel wordt vaak besteld als relatiegeschenk, aangezien iedereen badtextiel dagelijks gebruikt.

Badtextiel bedrukken

Badtextiel bedrukken en laten voorzien van het logo en/of andere gegevens, geeft op badtextiel een zeer mooi resultaat. Het plaatsen van het logo op badtextiel kan verlopen op verschillende manieren. De meest voorkomende is het borduren van het logo op badtextiel. Hierbij worden borduurmachines ingezet.

Badtextiel met logo

Voor Badtextiel met logo voor grotere handdoeken, zoals strandhanddoeken, wordt soms ook reliëfinweving gebruikt. Hier wordt dezelfde kleur als de handdoek voor het logo gebruikt. Door het hoogteverschil in de lussen van de handdoek, wordt het logo in reliëf weergegeven op de handdoek. Deze techniek kan worden gebruikt voor badstof, maar ook voor velours. Ook randinweving is hier een vaak gebruikte techniek. Vooral rond de kerstperiode wordt er vaak bedrukt badtextiel besteld dat kan dienen als onderdeel van een kerstpakket. Wilt u nog meer informatie over badtextiel en de technieken om uw logo te plaatsen, kunt u contact opnemen met onze medewerkers. Vindt u het badtextiel niet dat u zoekt? Vraag dan hier onderaan een offerte aan (vrijblijvend!) voor badtextiel, en vermeld daarbij al de specificaties.

 Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor badtextiel? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: