Badvisjes

Badvisjes met bedrukking

Productomschrijving

Iedereen kent het beroemde badeendje wel: een eendje dat tijdens het badderen in het bad gezet kan worden. Vaak staan ze ook voor de sier op badkamers. Een badvisje heeft wel wat weg van het badeendje. Een badvisje is een visje van plastic voor in bad. De badvis heeft zoenlipjes en kan blijven drijven op het water.

Badvisjes bedrukken

Badvisjes bedrukken met uw reclame-uiting voor een uitstekende artikel om uit te delen op beurzen en evenementen. Ze kunnen bedrukt worden met een eigen tekst of logo, waardoor het een goed promotiemiddel wordt.

Badvisjes met logo

Badvisjes met logo voor mensen die van vissen houden, dan is de bedrukte badvis een relatiegeschenk dat gewaardeerd zal worden. Ook kinderen zullen de bad vis leuk vinden om mee te spelen tijdens het badderen. Het badvisje is in verschillende kleuren verkrijgbaar. Bent u geïnteresseerd in het bedrukte badvisje kijk dan op onze website voor meer informatie. Voor vragen kunt u altijd contact met ons opnemen.

 Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor badvisjes? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: