Badzout ballen

Badzout ballen met bedrukking

Productomschrijving

Badzout ballen zijn kleine ballen in verschillende kleurtjes. U kunt ze in het bad leggen en onmiddellijk beginnen ze te bubbelen. De set bestaat uit 6 verschillende badzout ballen, ze hebben elk een eigen kleur. Met deze badzout ballen kunt u heerlijk van een warm bad genieten.

Badzout ballen bedrukken

U kunt de badzout ballen bedrukken en dus nog leuker maken door middel van bedrukking van uw reclame-uiting. U kunt bij ons de badzout ballen laten bedrukken met uw bedrijfslogo en/of tekst. Door middel van bedrukking wordt het product meer naar uw bedrijf gericht. De bedrukking komt op de verpakking van de badzout ballen te staan. De badzoutballen zijn ook uitermate geschikt als relatiegeschenk. De bedrukte badzout ballen zijn ontzettend leuk om te geven en te krijgen.

Badzout ballen met logo

Badzout ballen met logo is bij uitstek de relatiegeschenk voor elk jaar. Er is geen betere manier om uw bedrijf te promoten dan met deze bedrukte badzout ballen. Met de badzout ballen kunt u optimaal genieten van elk bad. Indien u vragen heeft over de badzout ballen bedrukt of onbedrukt neem gerust contact met ons op.

 Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor badzout ballen ? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: