Badzout

Badzout met bedrukking

Productomschrijving

Badzout is, zoals je uit de naam al kunt herleiden, zout wat je in bad kunt strooien en vervolgens langzaam oplost in het water. Badzout heeft als doel het bad te parfumeren en stimuleert tevens de omloop van bloed en lymfe. De kruiden die in het badzout zitten versterken en stimuleren de werking. Het badzout heeft dus een verzorgende functie.

Badzout bedrukken

Badzout bedrukken met uw logo? Badzout wordt geleverd in flesjes die te bedrukken zijn met een eigen logo en/of tekst. Zo kan het badzout helemaal worden gepersonaliseerd naar eigen wens. Het is leuk om badzout met opdruk te geven als relatiegeschenk omdat het een origineel en persoonlijk relatiegeschenk is wanneer het is bedrukt. Bedrukt badzout is altijd welkom en uw logo zal elke keer onder ogen komen wanneer het badzout wordt gebruikt. Vandaar dat het een slim idee is om badzout weg te geven als relatiegeschenk.

Badzout met logo

Badzout met logo als relatiegeschenk is verkrijgbaar in verschillende kleuren en geuren zodat u uw bedrijf kunt promoten in de juiste kleuren. Alle geuren zijn verfrissende geuren die het lichaam doen ontspannen. Wanneer u liever een geschenkset wilt weggeven kunt u het bedrukte badzout laten verpakken met andere badproducten zodat het een mooi pakketje wordt.

 Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor badzout? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: