nl+31 (0) 40 255 65 42
be+32 (0) 11 55 34 83
info@hsg-relatiegeschenken.comBagagebanden

Bagagebanden met bedrukking

Productomschrijving

Een kofferriem heeft meerdere functies. Met de verstelbare kofferriem wordt voorkomen dat de koffer openspringt in het vliegtuig of op de bagageband. Tevens is het moeilijker voor anderen om spullen uit de koffer te kunnen halen en daarnaast kunt u uw koffer een stuk beter herkennen op de bagageband.

Bagagebanden bedrukken

De bagagebanden bedrukken met uw bedrijfslogo? Breekt de vakantie aan en wilt u uw klanten, personeel of andere relaties graag verwennen als blijk uit waardering? Of heeft u een reisbureau of een ander bedrijf in de vliegbranche? Bagageriemen zijn leuke premiums en zeer geschikt om te gebruiken als relatiegeschenk. Wij kunnen de bagageband dubbelzijdig bedrukken compleet naar uw eigen wens. Zo kunnen wij de bagageriem voorzien van uw logo en/of bedrijfsnaam zodat er tevens reclame wordt gemaakt voor uw bedrijf.

Bagagebanden met logo

De bagagebanden met logo gaan de hele wereld over waardoor uw bedrijf wereldwijd zal worden gepromoot! Een beter promotiemiddel bestaat niet. De bedrukte kofferriem zal uw naamsbekendheid aanzienlijk doen vergroten en is daarom perfect inzetbaar als relatiegeschenk of give-away. Bent u geïnteresseerd? Bekijk de mogelijkheden op onze website en vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

 Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor bagagebanden? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven 8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: