Bagagelabels en sloten

Bagagelabels en sloten met bedrukking

 

Productomschrijving

De bagagelabel is een label waarop u, u kunt personaliseren. Ze zullen direct zien dat de bagage bij u hoort. Bescherm uw bagage met dit slot. Het is een uitermate sterk slot en kan onmogelijk opengebroken worden.

Bagagelabel bedrukken

De bagagelabel bedrukken en het slot laten bedrukken bij ons met uw bedrijfslogo en/of tekst. De bedrukte bagagelabel en slot zijn een perfect relatiegeschenk voor de reisbranche. De bagagelabel en slot met opdruk zijn ook een perfect promotiemiddel. De bagagelabel en slot zijn erg handig en hebben een mooi uiterlijk. De bagagelabel en slot met opdruk zullen zeker gewaardeerd worden.

Bagagelabel met logo

Bagagelabel met logo voor een goede organisatie van uw bagage is onze bedrukte bagagelabel en slot een uitgelezen goed relatiegeschenk wat vooral in de reisbranche een zeer goede business gift zou kunnen zijn. Bent u geïnteresseerd of heeft u vragen over de bagagelabel en slot bedrukt of onbedrukt? Neem gerust contact met ons op.

 Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor bagagelabels en sloten? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: