Bagageriemen

Bagageriemen met bedrukking

Productomschrijving

De bagageriem zorgt ervoor dat je bagage nog beter beschermd is en dat de koffer niet zomaar kan opengaan als die stuk zou gaan. Door de kofferriem met opdruk kunt u ook gemakkelijk uw koffer herkennen.

Bagageriem bedrukken

U kunt de bagageriem bedrukken bij HSG-Relatiegeschenken met uw bedrijfslogo en/of tekst en is zeer geschikt als relatiegeschenk. De bagageriem is een perfect geschenk voor mensen die veel reizen. Door de bedrukking om het product is het ook een perfect promotiemiddel. De bagageriem is een perfect promotiemiddel in de reisbranche.

Bagageriem met logo

De bagageriem met logo kan chique ingeweven worden met uw logo en/of tekst. De stalen gesp van de bagageriem met opdruk is ultradun en onbreekbaar. De bagageriemen zijn afneembaar vanaf 250 stuks en zijn verpakt in een attractieve gift box. Indien u vragen of opmerkingen heeft over de bagageriem bedrukt of onbedrukt of over een ander product neem gerust contact op met een van onze medewerkers.

 Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor bagageriemen? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: