€ 20,04

A403-PA522_54450_54449

Bekijk en bereken
Ballen

Ballen met bedrukking

Productomschrijving

Een bal is de benaming van een rond voorwerp. Ballen worden meestal gebruikt in de sportwereld. Een bedrukte bal is meestal hol. Holle ballen worden vaak met lucht opgeblazen. Hoe meer men de bal oppompt hoe harder de bal aanvoelt. Er zijn ook holle ballen zoals tennisballen, die worden niet opgepompt omdat ze een relatief dikke huid hebben. Bij ballen die worden gebruikt om te spelen of om te sporten kunnen veel verschillende materialen worden gebruikt, zoals bij een voetbal worden er aan elkaar bevestigde stukjes leer gebruikt.

Ballen bedrukken

Ballen bedrukken met uw bedrijfslogo of tekst. Een bal kan worden gebruikt als promotieartikel, aangezien het zeer mooi kan worden gedrukt met een logo (eventueel meerdere keren op de bal). Vooral op evenementen is de bal een leuk relatiegeschenk. Voor ons assortiment aan ballen kan u bovenaan verder zoeken.

Ballen met logo

Ballen met logo laten uw bedrijf overal zien. Vindt u op onze zoekpagina voor ballen niet de bal die u zoekt? Vraag dan onderaan een offerte aan voor een bal.

 Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor ballen? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: