nl+31 (0) 40 255 65 42
be+32 (0) 11 55 34 83
info@hsg-relatiegeschenken.comBallpoints

Ballpoints met bedrukking

Productomschrijving

Een ballpoint is een balpen met de Engelse naam in Nederland ook wel Ballpoint genoemd. Ballpoint is de pen die met de bal of de kogel de inkt op het papier overbrengt. Letterlijk uit het Duits vertaald, wordt daarom een ballpoint ook wel kogelschrijver genoemd. In België gebruikt men hiervoor ook wel de term ‘bic’ of ‘stylo’.
 

Ballpoints bedrukken

Ballpoints bedrukken met uw logo voor uw promotiedoeleinden. Een ballpoint is een zeer begeerd relatiegeschenk. Ballpoints zijn er in alle kleuren en stijlen en zijn terug te vinden in alle prijsklassen. Ook is het erg populair binnen de wereld van relatiegeschenken om uw ballpoint te bedrukken. Bij HSG relatiegeschenken kunt u zowel bedrukte als onbedrukte ballpoints bestellen.

Ballpoints met logo

Al uw ballpoints met logo worden snel geleverd. Op onze zoekpagina voor de Ballpoint pennen kunt u bekijken door op de link onderaan te klikken. Ook kunt u een offerte aanvragen voor een Ballpoint.

 Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor ballpoints? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven 8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: