Balpen dieren

Balpen dieren met bedrukking

Productomschrijving

De balpen dieren is een balpen die speciaal leuk is voor dierenliefhebbers. Op de bovenkant van de balpen is een hoofdje van een dier nagemaakt. Er zijn verschillende balpen dieren verkrijgbaar onder andere de kip en de koe. De bedrukte dieren pen is uitermate geschikt voor kinderen en dierenliefhebbers.

Bedrukte balpen dieren

Een bedrukte balpen dieren is al heel leuk, maar doordat het mogelijk is om een tekst of logo op de balpen dieren te laten bedrukken, wordt de bedrukte balpen dieren als relatiegeschenk nog leuker. De balpen dieren is een leuk en geschikt idee om als relatiegeschenk cadeau te doen. Het bedrijfslogo valt op bij andere mensen, zodat uw bedrijf wordt gepromoot.

Balpen dieren met logo

Een balpen dieren met logo kunt u eenvoudig online bestellen. Wanneer u vragen heeft neem dan gerust contact met onze medewerkers op!

 Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor balpen dieren? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: