Balpennen

Balpennen met bedrukking

Productomschrijving

Een balpen is een pen die met een kogel of bal de inkt in de balpen op papier overbrengt. In Nederland is de balpen bekend onder de naam "ballpoint". In Duitsland noemt men de bedrukte balpen "kogelschrijver". Gangbare namen voor de balpen in België zijn "BIC", "kogelpen" en "stylo". De balpen heeft vier onderdelen. De inktreservoir, vering, een houder en een mondstuk. Balpennen zijn in verschillende kleuren, maten, diktes en kwaliteiten te leveren.

Bedrukte balpennen

Bedrukte balpennen worden vaak gebruikt als promotiemiddel op beurzen, evenementen enz. een balpen kan bedrukt worden met uw bedrijfslogo, tekst of andere reclame-uiting. Laat u inspireren door ons ruim assortiment balpennen.

Balpennen met logo

Balpen met logo kunnen op verschillende manier gepersonaliseerd worden. De balpennen kunnen bedrukt worden, ze kunnen worden voorzien van een gravure of een 3d print. Bij vragen kunt u altijd contact opnemen met onze medewerkers.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor balpennen? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: