Bamboe fotolijsten

Bamboe fotolijsten met bedrukking

Productomschrijving

Bamboe is een plantensoort dat hol van binnen is. Bamboe groeit in de tropische en de subtropische gebieden. De bamboe wordt doormidden gesneden en hiervan worden producten gemaakt. Dit doen ze zodat de producten milieuvriendelijk zijn. Een van de producten die gemaakt kunnen worden met bamboe is de digitale fotolijst van bamboe. Aan de zijkant van de bedrukte digitale fotolijst van bamboe vindt u een usb poort. Hierin moet u uw usb stick plaatsen. De bedrukte digitale fotolijst van bamboe ondersteunt SD-, MMC-, MS- en JPEG- formaat. De afmetingen van de fotolijst van bamboe zijn 22,3x1x12 cm.

Bedrukte Bamboe fotolijst

U kunt de bedrukte bamboe fotolijst laten bedrukken met uw eigen tekst en/of bedrijfslogo. Doordat de digitale fotolijst vaak wordt bekeken, komt uw bedrijf goed onder de aandacht van uw klanten. De bedrukte digitale fotolijst van bamboe is ook een uitermate goed relatiegeschenk. Het zal zeker gewaardeerd worden door uw relaties.

Bamboe fotolijsten met logo

De bamboe fotolijsten met logo geven een warme uitstraling aan uw woning, kantoor of andere ruimte waar u de Fotolijst met opdruk neer zet. Indien u vragen heeft over de digitale fotolijst van bamboe bedrukt of onbedrukt neem dan a.u.b. contact met ons op.

 Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor bamboe fotolijsten? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: