€ 18,52

A36-MO9806-06

Bekijk en bereken
€ 2,75

A58-8475-013999999

Bekijk en bereken
Bamboe kantoorsets

Bamboe kantoorsets met bedrukking

Productomschrijving

Bamboe is een van de duurzaamste bronnen. Bamboe is een plantensoort en komt vooral voor in tropische en subtropische gebieden. Bamboe heeft stengels, de stengels zijn hol van binnen, die afgesneden worden en daarvan worden allerlei producten van gemaakt. Op deze manier zijn de producten milieuvriendelijk. Een van de producten die u vind in ons assortiment is de bamboe kantoorset. Deze set bestaat uit een balpen en een usb stick van 2GB. De balpen en de usb stick zijn aan de buitenkant gemaakt van bamboe.

Bedrukte Bamboe kantooorsets

U kunt de bedrukte bamboe kantoorset laten bedrukken met uw eigen tekst en/of logo. Doormiddel van het bedrukken van uw producten worden de producten persoonlijker en worden ze gericht op alleen uw bedrijf. De naam van uw bedrijf komt op de doos, op de pen en op de buitenkant van de usb stick gedrukt.

Bamboe kantoorset met logo

De bedrukte bamboe kantoorset met logo is ook geschikt als relatiegeschenk. Voor mensen die op kantoor werken. U bent niet alleen milieubewust bezig, maar promoot uw bedrijf ook nog eens op een duurzame manier. Het zal zeker gewaardeerd worden. U kunt altijd contact opnemen met ons als u vragen heeft over de bamboe kantoorset of over andere producten.

 Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor bamboe kantoorsets? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: