Bananenboxen

Bananenboxen met bedrukking

Productomschrijving

De bananenbox is een box waar je een banaan in op kunt bergen. Het wordt op deze manier veel makkelijker en fijner om een banaan mee te nemen. De banaan blijft goed beschermd in de bananenbox, zodat je tas schoon blijft en je echt van je banaan kan genieten. De bananenbox is gemaakt van hardplastic.

Bedrukte bananenboxen

Bedrukte bananenboxen zit aan de bovenkant van de bananenbox een opening waar de steel van een banaan in kan, zodat er verschillende maten bananen in de bananenbox kunnen. De bananenbox kan je openen met een kliksluiting aan de zijkant van de bananenbox.  Door de oppervlakte van het doosje, is deze te bedrukken met uw logo. Met een bedrukte bananenbox heeft u een zeer uniek relatiegeschenk.

banaboxen met logo

Je kunt de bananenbox met logo eenvoudig laten bedrukken met bijvoorbeeld uw logo of bedrijfsnaam. De bananenbox is een leuk product om cadeau te doen omdat veel mensen bananen eten en niet weten waar ze hun banaan moeten opbergen. De bananenbox is hiervoor de ideale oplossing. Staat de bananenbox die u zoekt er niet bij? Neem dan contact op met onze medewerkers.

 



Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor bananenboxen? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.




HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: