Bandanas

Bandanas met bedrukking

Productomschrijving

Een bandana is een grote doek(zakdoek) die gedragen wordt op het hoofd of om de hals. De term bandana is afgeleid van de voornaamste taal van India: Hindi. Om de bandana als hoofddeksel te dragen moet je de doek éénmaal diagonaal dubbelvouwen en vastbinden aan de achterzijde van je hoofd. De bandana was eind de jaren 90 erg populair en in warme streken nog steeds gedragen. De badanas zijn leverbaar in diverse kleuren en kunnen ook in een eigen kleur gemaakt worden.

Bedrukte bandanas

U kunt de bedrukte bandanas bedrukken met uw logo of tekst. De bandana met opdruk is erg opvallen en iedereen ziet uw logo of bedrijfsnaam. Uw bedrijf zal op een leuke manier onder de aandacht gebracht worden.

Bandanas met logo

Bandanas met logo kunt u snel en eenvoudig bij ons bestellen. Wanneer u uw reclame-uiting opload, maken wij een vrijblijvende digitaal voorbeeld voor u op. U krijgt dan vooraf een duidelijke indruk hoe uw logo op de bandana eruit komt te zien. Indien u vragen heeft, dan kunt u contact opnemen met onze medewerkers.

 Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor bandanas? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: