Bandenmeters

Bandenmeters met bedrukking

Productomschrijving

De bandenmeter is ontzettend handig, U kunt gemakkelijk en snel de druk van uw banden opmeten. Als u ervoor zorgt dat de banden de juiste druk hebben leidt dit tot minder brandstofverbruik en minder CO2 uitstoot, dus ontzettend goed voor het milieu. U vindt de bandenmeter steeds meer terug in de huidige auto’s

Bedrukte bandenmeter

Om de bedrukte bandenmeter nog leuker te maken kunt u het laten bedrukken met uw eigen tekst en /of bedrijfslogo. Zo wordt de bandenmeter meer naar uw bedrijf gericht. Het is een leuke promotiemiddel voor autobedrijven voor op bijvoorbeeld beurzen of opendagen.

Bandenmeter met logo

Naast onze bandenmeter met logo, vindt u in ons assortiment verschillende soorten auto accessoires. Als u geïnteresseerd bent of vragen heeft over de bandenmeter bedrukt of onbedrukt neem gerust contact met ons op.

 Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor bandenmeters? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: