Baniers

Baniers met bedrukking

Productomschrijving

Een banier is een stukje stof met een tekst, logo of afbeelding erop. De banier is erg populair en is verkrijgbaar in verschillende kleuren franjes. De banier is verkrijgbaar in verschillende vormen en maten. Er kan gekozen worden voor een houten of stalen koord. De banier kan bijvoorbeeld in de auto of ergens in huis opgehangen worden. Gebruikt worden als aandenken, oorkonde of juist voor een jubileum.

Bedrukte Baniers

Onze bedrukte baniers kunnen helemaal aangepast worden naar uw wensen. Bedrukt met uw logo, tekst of andere reclame-uiting is dit een leuke manier om uw bedrijf te promoten. Als u ons voorziet van uw reclame-uiting, maken wij graag een digitaal voorbeeld voor u. U kunt dan vooraf zien hoe uw logo op de banier komt te staan.

Baniers met logo

Met deze banier met logo wordt een boodschap duidelijk gemaakt. Voor supporters van een bepaalde club of vereniging is de bedrukte banier een uitstekend relatiegeschenk. Voor meer informatie of vragen over de bedrukte banier als relatiegeschenk kunt u altijd contact opnemen met een van onze medewerkers.

 Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor baniers? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: