Barbecueborden, partyplates

Barbecueborden, partyplates met bedrukking

 

Productomschrijving

Met een barbecue bord of party Plate heb je een Multi functioneel geschenk in handen. Dit party bord kan door iedereen met 1 hand vastgehouden worden en voor de handigheid zit er ook nog een gat voor een glas in de barbecue bord.

Bedrukte barbecue bord

De bedrukte barbecue bord of party plate is te bedrukken met uw logo en bedrijfsnaam en kan besteld worden in verschillende kleuren. Zo kunt u uw bedrijf promoten in de kleur die het beste bij uw bedrijf past. Het bedrukte barbecue bord is in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar. Zo kunt u zelf kiezen of er verschillende vakken in het bord moeten zitten zodat sausjes, groenten en vlees gescheiden kunnen worden.

Barbecue bord met logo

De barbecueborden met logo zullen zorgen voor een vergroting van uw naamsbekendheid. Het is dus zowel voor u als voor uw relaties een voordeel wanneer u uw klanten, personeel of leden verrast met een te bedrukken partyplate als relatiegeschenk. Een bierhouder en barbecue bord in één is een nuttig geschenk voor al uw relaties en een ideaal geschenk voor onder andere catering bedrijven, outdoor en evenementen bedrijven en slagers. Ons compleet assortiment aan te bedrukken artikelen - zoals het barbecuebord met logo of de bedrukte party plate - is tevens te bezichtigen op www.hsg-relatiegeschenken.com.

 Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor barbecueborden, partyplates? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: