Barcode polsbandjes

Barcode polsbandjes met bedrukking

Productomschrijving

De barcode polsbandjes met barcode zijn niet overdraagbaar, ze kunnen gebruikt worden als toegangstickets, zonder het risico dat ze verloren raken of worden doorgegeven. De barcode polsbandjes hebben aan 1 zijde een plakrand en zijn niet herbruikbaar.

Bedrukte barcode polsbandjes

U kunt de bedrukte barcode polsbandjes laten bedrukken naar uw wens. U kunt ze laten bedrukken met uw bedrijfslogo en/of tekst. De barcode polsbandjes zijn handig in het gebruik en uitermate geschikt voor concerten, pretparken en voetbalwedstrijden.

Barcode polsbandjes met logo

Een barcode polsbandje met logo word meestal gebruikt bij grote evenementen, maar zeker ook geschikt tijdens kleine events. Bedrukt met uw logo, zal uw bedrijf gedurende het evenement, maar vaak ook daarna nog blijven opvallen bij u relaties.

 Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor barcode polsbandjes? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: