nl+31 (0) 40 255 65 42
be+32 (0) 11 55 34 83
info@hsg-relatiegeschenken.comBatterij besparingssets

Batterij besparingssets met bedrukking

 

Productomschrijving

Met een batterij besparingsset kunt u energie en geld besparen, het is dus een milieuvriendelijk product. In een batterij besparingsset zitten twee oplaadbare batterijen, een USB Batterij oplader, een batterij tester en een box om batterijen in te verzamelen. Deze box kan worden weggegooid op de desbetreffende punten bij u in de buurt.

Bedrukte batterijbesparingsets

U kunt de bedrukte batterijbesparingsets bedrukken met uw bedrijfslogo of tekst. Hiermee laat u zien dat uw bedrijf voor duurzaamheid staat. Met de bedrukte batterijbesparingsets kunt u de batterij telkens weer opladen en heeft  minder chemisch afval.

Batterijbesparingsets met logo

Een batterijbesparingset met logo besteld u eenvoudig bij HSG relatiegeschenk. Stuur ons uw logo toe en wij maken een digitaal voorbeeld voor u, zodat u vooraf een duidelijke indruk krijgt hoe uw logo op de batterijbesparingsets uitkomt. Indien u nog vragen heeft, kunt u contact met onze medewerkers opnemen.

 Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor batterij besparingssets? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven 8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: