Beach spellensets

Beach spellensets met bedrukking

Productomschrijving

De beach spellenset is speciaal ontworpen voor urenlang plezier op het strand. De set bestaat uit 2 houten rackets, een balletje, schaakpionnen en een opberghoes met rits. Het bijzondere is dat er op de rackets speelborden zijn afgedrukt. Naast beachball kunt u met deze set dus ook nog andere spellen spelen zoals schaken en backgammon. Met deze set kunnen zowel jong als oud zich uitstekend vermaken tijdens een uitje naar het park of op vakantie.

Bedrukte beach spellensets

Het is mogelijk om de bedrukte beach spellensets te bedrukken met uw bedrijfsnaam, logo en tekst. De beach spellenset met opdruk kunt u dan als relatiegeschenk cadeau doen aan uw relaties. Het voordeel van de beach spellenset is dat dit relatiegeschenk voor een zeer grote doelgroep kan worden gebruikt en u dus eigenlijk altijd goed zit.

Beach spellensets met logo

Uw beach spellensets met logo besteld u eenvoudig en snel bij HSG relatiegeschenken. Bent u nieuwsgierig geworden naar de beach spellenset? Dan kunt u via deze site een offerte aanvragen. Wij helpen u graag verder te vinden wat u zoekt!

 Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor beach spellensets? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: