Beachballsets

Beachballsets met bedrukking

Productomschrijving

De beachballset is ideaal voor op het strand of in het park. Met deze set, die bestaat uit twee strandtennis rackets en een balletje verpakt in een netje, kunt u prima tennissen op het strand, in het park of in de tuin. De beachballsets zijn leverbaar in diverse kleuren.

Bedrukte beachballsets

Voor bedrukte beachballset bent u bij ons aan het juiste adres. Wanneer u de beachballsets laat bedrukken met een tekst en/of logo, heeft u een zeer eschikt promotiemiddel. Op deze manier wordt uw naamsbekendheid van uw bedrijf vergroot als de beachballsets gebruikt worden.

Beachballsets met logo

U kunt een beachballset met logo cadeau doen als relatiegeschenk aan uw relaties. Zowel jong als oud kunnen zich met de beachballset vermaken. Als u nieuwsgierig bent geworden, kunt u een offerte aanvragen voor de beachballset relatiegeschenk. U kunt ook verder kijken op onze website voor meer strandartikelen, andere promotionele gifts of gadgets.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor beachballsets? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: