Aardewerken

Bedrukte Aardewerken

Productomschrijving
Aardewerk is een verzamelnaam voor potten, tegels, kruiken, drinkbekers en schalen die gebakken zijn uit klei. Zoals bijvoorbeeld kopjes, mokken en bekers. Porselein en aardewerk bedrukken is een effectieve manier om de aandacht constant op de bedrijfsnaam of op het logo te vestigen, aangezien veel zaken worden besproken onder het genot van een kopje koffie. Keramiek met bedrukking is goed inzetbaar als praktisch en stijlvol relatiegeschenk.

Aardewerk met bedrukking

Voor aardewerk met bedrukking of onbedrukt, bent u bij HSG relatiegeschenken aan het juiste adres! Aardewerk, porselein en keramiek kan bij HSG Relatiegeschenken voorzien worden van een eigen logo of bedrijfsnaam, zodat het aardewerk met opdruk tevens reclame maakt voor uw bedrijf. Vandaar dat bedrukt aardewerk perfect inzetbaar is als relatiegeschenk. Of u nu op zoek bent naar keramiek mokken, koppen of schotels, wij bieden het allemaal! Ons compleet assortiment aan bedrukt aardewerk, porselein met opdruk en keramiek met logo kunt u vinden op onze website, zodat u gemakkelijk een keuze kunt maken uit het keramiek dat u wilt laten bedrukken!

Aardewerk met logo bestellen

Waar de één investeert in uithangborden en folders, kiest een ander voor reclame uitingen in de vorm van aardewerk met logo. U kunt bij ons vrijblijvend een offerte aanvragen voor het bedrukte aardewerk als relatiegeschenken. Van doorsnee witte koffiekopjes en felgekleurde mokken tot spaarvarkens en bakplaten: bij ons vindt u altijd wat u zoekt! Heeft u toch nog vragen en/of opmerkingen over ons te bedrukken porselein of over andere promotionele artikelen, neem dan gerust contact met ons op! 

 Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor aardewerken? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: