Adres sleutelhangers

Bedrukte Adres sleutelhangers

productomschrijving

De adres sleutelhanger is een sleutelhanger waar u, uw gegevens in kunt steken. U kunt uw adres en naam in het hoesje steken. Vervolgens kunt u de bedrukte adressleutelhanger aan bijvoorbeeld uw tas hangen. Wanneer u uw tas kwijt raakt weten de vinders meteen van wie de tas is. De bedrukte adressleutelhanger is zeer handig voor op reis.

Adres sleutelhanger met bedrukking

De adres sleutelhanger met bedrukking is perfect als relatiegeschenk en als promotiemiddel. De adres sleutelhanger met opdruk is ook wel bekend als kofferlabel en is verkrijgbaar in verschillende kleuren en kleurencombinaties. U kunt de adressleutelhanger relatiegeschenken bij ons laten bedrukken met uw bedrijfslogo en/of tekst. Door middel van bedrukking op de adres sleutelhanger wordt uw bedrijf optimaal gepromoot zonder dat u daar zelf extra moeite voor hoeft te doen.

Adres sleutelhanger met logo bestellen

U kunt heel eenvoudig een adres sleutelhanger met logo bij HSG relatiegeschenken bestellen. Indien u vragen heeft over de bedrukte adres sleutelhanger, neem dan contact met ons op.

 Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor adres sleutelhangers? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: