nl+31 (0) 40 255 65 42
be+32 (0) 11 55 34 83
info@hsg-relatiegeschenken.comAdventskalenders

Bedrukte Adventskalenders

productomschrijving

De adventskalender is een platte kalender met vensters waarachter meestal chocolaatjes zitten. Het is ook mogelijk om een meer uitgebreidere Adventkalender te leveren, inclusief bedrukking met uw eigen logo. In elk venster kan een klein cadeautje worden verboren zoals een stukje speelgoed of een chocolade item. 

Adventskalander met bedrukking

Een advents kalender met bedrukking kunnen wij bedrukken met uw bedrijfskenmerken zoals de naam, het logo en de slogan van uw bedrijf. Een bedrukte adventskalender is een uitstekend relatiegeschenk, omdat de kalender vaak in het zicht staat waardoor uw bedrijfsnaam vaak onder ogen komt. Door de compacte afmetingen is de bedrukte advents kalender gemakkelijk te versturen. Daarnaast is het grote drukoppervlak van de advents kalenders ideaal om uw bedrijf mee te promoten! Elke keer wanneer er een venster opengemaakt wordt, wordt er een blik geworpen op uw logo. Er wordt dus optimaal reclame voor uw bedrijf gemaakt met de bedrukte adventskalenders als relatiegeschenken. 

Adventskalender met logo bestellen

De adventskalender met logo is niet alleen leuk om weg te geven voor de feestdagen, maar ook wanneer u bijvoorbeeld een nieuwe zaak opent of wanneer u op een originele manier uw product of dienst onder ogen wilt brengen. U besteld de Adventskalender snel en gemakkelijk online bij HSG relatiegeschenken. Wij hebben een ruim assortiment in bedukt en obedrukte kalenders Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor adventskalenders? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven 8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: