nl+31 (0) 40 255 65 42
be+32 (0) 11 55 34 83
info@hsg-relatiegeschenken.comAfsluitclips

Bedrukte afsluitclips

Productomschrijving

Een afsluitclip is een huishoudelijk product dat het dichtmaken van zakken zoals diepvrieszakjes en chipszakken vergemakkelijkt. Met deze afsluitklip zit het zakje goed dicht en blijft het eten goed bewaard. De afsluit clip heeft een lengte van 90mm en is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Elke clip kan worden voorzien van een eigen opdruk zoals de naam en het logo van uw bedrijf. Dit maakt de te bedrukken afsluitclip ideaal als relatiegeschenk.

Afsluitclip met bedrukking

Niet alleen voor diepvrieszakken is deze afsluitclip met bedrukking ideaal, ook chipszakken en snoepzakken kunnen hiermee gemakkelijk af worden gesloten. Alle zakken die normaal niet gemakkelijk af te sluiten zijn, zijn ideaal te dichten met de bedrukte afsluitclip. Een bedrukte afsluitclip voor verpakkingen van etenswaren is een uitstekend geschenk om uit te delen op beurzen, omdat op deze manier de naamsbekendheid van uw bedrijf wordt vergroot. Elke keer als de gepersonaliseerde clip gebruikt wordt, zal uw tekst of logo in het zicht komen. Dit maakt het een geschikt promotiemiddel.

Afsluitclip met logo bestellen

Bent u op zoek naar een afsluitclip met logo? Dan bent u hier aan het juiste adres. Voor vragen over de afsluitclip als relatiegeschenk kunt u contact met ons opnemen. U kunt ook altijd vrijblijvend een offerte aanvragen.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor afsluitclips? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven 8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: