Afstudeerhoeden

Bedrukte afstudeerhoeden

Productomschrijving

De welbekende afstudeerhoed mag niet ontbreken op examenfeesten en diploma uitreikingen. Deze oorspronkelijk uit de Romeinse tijd afkomstige geslaagd hoeden worden sinds jaar en dag gedragen door de geslaagden en afgestudeerden. De polyester afstudeer hoedjes zijn erg populair bij universiteiten en scholengemeenschappen. Ook interessant voor bedrijfsopleidingen of MBA’s. De leukste foto’s van het examenfeest zijn de foto’s met deze goedkope afstudeer hoeden! Het is een Amerikaans gebruik om na het vangen van het diploma de graduation hat in de lucht te gooien. Het betekent het einde van de schoolcarrière.

Afstudeerhoed met bedrukking

De afstudeerhoed met bedrukking, ook wel bekend als graduation hat of doctoraalsmuts, heeft aan het uiteinde een kwastje en is te bedrukken met een logo en tekst in meerdere kleuren. Hierdoor dient de college hoed tevens als promotieartikel voor uw universiteit, school, bedrijf, organisatie of winkel. Wij zorgen ervoor dat de bedrukking goed in zicht is op de bedrukte afstudeerhoed zodat de boodschap duidelijk overkomt. Wilt u een open dag aankondigen, de school promoten of een websitenaam kenbaar maken? De afstudeerhoed als relatiegeschenk is een origineel en blijvend promotieartikel. Wij kunnen u een digitaal voorbeeld opsturen van uw bedrukking gepositioneerd op het afstudeer hoedje zodat u zeker weet dat het product voldoet aan uw wensen. Dit is kosteloos en geheel vrijblijvend.

Afstudeerdhoed met logo bestellen

waarom een afstudeerhoed met logo bestellen?  HSG Relatiegeschenken is al jaren toonaangevend op het gebied van promotieartikelen en give-aways. Ons assortiment aan te bedrukken hoofddeksels is dan ook groot. Voor elke gelegenheid is er een geschikte hoed, muts of pet te vinden. U kunt gratis en vrijblijvend een offerte aanvragen voor de te bedrukken geslaagden hoeden. Wij bieden een goede prijs-kwaliteit verhouding zodat u met een smal budget een breed publiek kunt bereiken. Daarnaast zorgen wij voor een snelle levering en goede service. Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor afstudeerhoeden? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: