Agenda's

Bedrukte agenda´s

Productomschrijving

Agenda’s zijn er in verschillende soorten en maten. Zo zijn er dagagenda’s, weekagenda’s, maandagenda’s en jaaragenda’s. De traditionele papieren agenda’s zijn nog steeds erg in trek en worden dagelijks gebruikt door veel mensen. Vandaar dat een agenda een handig relatiegeschenk is. Zowel in privésfeer als in zakelijke sfeer wordt de agenda volop gebruikt, evenals de kalender.

Agenda´s met bedrukking

Voor agendá met bedrukking moet u bij ons zijn! HSG Relatiegeschenken kan alle agenda’s bedrukken met een eigen opdruk zoals de naam en het logo van uw bedrijf. Op deze manier is uw bedrijfslogo minstens een jaar lang zichtbaar met een vergroting van uw naamsbekendheid als gevolg!

Agenda´s met logo

Ons assortiment aan agenda’s met logo is groot. Zo bieden we u ook agenda’s op zakformaat, de zogeheten zakagenda’s, bureauagenda’s en kalenders aan met bedrukking. Op zoek naar een bedrukte agenda voor volgend jaar? Laat uw agenda door ons bedrukken met uw logo. Ideaal te gebruiken als relatiegeschenk aan uw klanten, medewerkers of andere relaties. Met de bedrukte agenda als geschenken wordt uw bedrijf het hele jaar door gepromoot en iedere dag komt uw bedrijf opnieuw onder de aandacht van uw klant of relatie.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor agenda's? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: