Agenda's met harde kaft

Bedrukte agenda's met harde kaft

Productomschrijving

Deze agenda met harde kaft relatiegeschenk zorgt ervoor dat u nooit meer afspraken vergeet. De bedrukte agenda staat chique op elk bureau en tafeltje. Door de harde kaft van de agenda zullen de blaadjes nooit verkreukeld worden. De agenda met harde kaft met opdruk is leuk voor op het kantoor en ook nog handig mee te nemen.
 

Agenda met harde kaft bedrukken

U kunt bij ons de agenda met harde kaft als relatiegeschenken laten bedrukken met uw bedrijfslogo en/of tekst. Door middel van bedrukking krijgt de agenda met harde kaft een persoonlijke tint. De agenda met harde kaft met opdruk is geschikt als relatiegeschenk en als giveaway op bijvoorbeeld beurzen en open dagen. Door de bedrukking op de agenda met harde kaft relatiegeschenk bereikt u binnen een korte tijd veel mensen en wordt er goede reclame gemaakt voor uw bedrijf.

Agenda met harde kaft en logo bestellen

U kunt bij ons heel eenvoudig een agenda met harde kaft  en logo bestellen. Wanneer u vragen heeft over de bedrukkingsmogelijkheden of een andere vraag, neem dan contact met ons op. wij helpen u graag met het zoeken naar een geschikte agenda met bedrukking.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor agenda's met harde kaft? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: