Airporters

Bedrukte airporters

Productomschrijving

Airporters is een verzamelnaam van verschillende soorten tassen en koffers. De meeste airporters zijn ruim waardoor je er veel spullen in kwijt kan. Airporters zijn er in veel verschillende varianten zodat er altijd een tas of koffer bij zit die bij u en uw relaties past. Zowel in de privésfeer als in de zakelijke sfeer worden airporters volop gebruikt.
 

Airporters met bedrukking

Wij hebben een zeer ruim assortiment aan Airporters met bedrukking. HSG Relatiegeschenken kan de tassen en koffers voorzien van een logo, bedrijfsnaam of persoonlijke boodschap. Wij bedrukken de airporters vakkundig en met uiterste precisie. Dit maakt de airporters perfect inzetbaar als relatiegeschenken.

Airporters met logo

Airporters met logo zorgen er tevens voor dat er optimaal reclame wordt gemaakt voor uw bedrijf, omdat uw bedrijfslogo vaak onder ogen zal komen. Wie goed zorgt voor zijn relaties en contacten, krijgt daar vaak veel voor terug. Wanneer u vragen heeft over onze airporters, neem dan contact met ons op.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor airporters? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: