Alcohol testers

Bedrukte Alcohol testers

Productomschrijving

Wilt u weten of u niet te veel heeft gedronken en of u nog in staat bent om met de auto naar huis te rijden? De alcohol tester meet het alcoholpercentage in uw bloed en geeft door middel van lampjes aan of u te veel heeft gedronken om te rijden. De alcoholmeter is een zeer nuttig en origineel relatiegeschenk dat gevaar en boetes kan voorkomen. De alcohol tester is gemakkelijk te bevestigen aan uw sleutelbos waardoor u altijd het blaasapparaat bij de hand heeft.

Alcohol tester met bedrukking

Met een Alcohol tester met bedrukking , blijft u op een originele manier onder de aandacht bij uw klanten, medewerkers en andere relaties? Wij bedrukken de alcoholtesters vakkundig en met uiterste precisie. Wij kunnen alle blaasapparaten voorzien van uw bedrijfslogo en een persoonlijke tekst. Zo wordt er zelfs ’s avonds laat na feestjes nog aan uw bedrijf gedacht!

Alcohol tester met logo

Als u een alcohol tester met logo weggeeft, blijft uw naam onder de aandacht. Zo is de alcohol tester met bedrukking een uniek marketingtool met een lage kostprijs. Op onze website vindt u ons compleet assortiment aan te bedrukken alcoholtesters en andere promotionele gadgets. Van wegwerp alcoholtesters tot digitale testers, wij bieden u wat u zoekt! Wanneer u vragen heeft over onze alcohol testers of een ander relatiegeschenk, neem dan contact met ons op.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor alcohol testers? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: