Aluminium wijnkisten

Bedrukte Aluminium wijnkisten

Productomschrijving

De aluminium wijnkist is een luxe wijnset in een aluminium geschenkkist met verschillende accessoires zoals een druppelvanger, een kelnermes, een wijnschenktuit met stopper en een flessenstop. Bedrukte wijnkisten van aluminium doen het al jaren goed als relatiegeschenk. Een wijnkist straalt luxe uit waarmee uw bedrijf zal worden geassocieerd.

Aluminium wijnkist met bedrukking

U kunt een aluminium wijnkist met bedrukking persoonlijk en bijzonder maken met uw bedrijfslogo of persoonlijke wenstekst. Daarmee laat u zien dat u uw relaties geen standaard item geeft, maar een zorgvuldig uitgezocht cadeau. Vandaar dat u de aluminium wijnkisten als relatiegeschenken kunt laten bedrukken of graveren met bijvoorbeeld uw bedrijfslogo en/of promotietekst.

Aluminium wijnkist met logo

Een aluminium wijnkist met logo is een unieke manier op uw bedrijf te promoten. U kunt bij ons de luxe wijnkisten met gravering of bedrukking voordelig en eenvoudig bestellen naar uw eigen wens. De bedrukte aluminium wijnkist is een perfect promotiemiddel en uw bedrijf zal elke keer opnieuw positief onder de aandacht komen bij uw klanten. Bent u op zoek naar een ander wijnset met bedrukking? Onze mogelijkheden zijn enorm!Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor aluminium wijnkisten? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: