Ampullenbrekers met bedrukking

Bedrukte ampullenbrekers

Productomschrijving

Een ampul is een glazen buisje waarin vloeistof wordt bewaard. Voorheen moest je de buisjes breken, maar nu is er de ampullenbreker. Die maakt het breken van ampullen gemakkelijk. De ampullenbreker is ontzettend handig en voor veel mensen onmisbaar na het eerste gebruik.
 

Ampullenbreker met bedrukking

U kunt bij ons de ampullenbreker met bedrukking laten voorzien van uw bedrijfslogo en/of tekst. Door de ampullenbreker te voorzien van een bedrukking wordt het product meer naar uw bedrijf gericht. De bedrukte ampullenbreker is geschikt als giveaway voor op beurzen en opendagen. De bedrukte ampullenbreker is ontzettend handig en zal zeker gewaardeerd worden.

Ampullenbreker met logo

Ampullenbrekers met logo besteld u snel en gemakkelijk online. Indien u vragen heeft over dit product of over een ander product neem gerust contact met ons op. HSG Relatiegeschenken is al jaren toonaangevend op het gebied van relatiegeschenken en heeft voor iedere branche een geschikt promotieartikel. Wij kunnen de ampullenbrekers geheel naar uw wens voorzien van een bedrukking. De bedrukte ampullenbreker zorgt ervoor dat uw logo regelmatig onder ogen komt waardoor de herinneringswaarde groot is. Ook voor medische relatiegeschenken bent u bij ons aan het goede adres!Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor ampullenbrekers met bedrukking? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: