nl+31 (0) 40 255 65 42
be+32 (0) 11 55 34 83
info@hsg-relatiegeschenken.comAnti bacteriele pennen

Bedrukte anti bacteriële pennen

Productomschrijving

De anti bacteriële pen is een uniek product. Het is een pen die de verspreiding van bacteriën tegengaat en infectiegevaar vermindert. De anti bacteriële pen biedt bescherming en is hygiënisch. Het materiaal en de opdruk zijn allebei anti bacterieel. De antibacteriële pen is een uitermate geschikte pen om te gebruiken in bijvoorbeeld ziekenhuizen, tankstations, banken. Op deze plaatsen wordt namelijk vaak dezelfde pen gebruikt door veel verschillende mensen. De hygiënische pen kan dagelijks overal gebruikt worden. Binnen 24 uur worden 99,9% van de bacteriën vernietigd. De anti bacteriële pen heeft een goede grip en is te bestellen in blauw- of zwart schrijvend.

Anti bacteriële pen met bedrukking

Een anti bacteriële pen met bedrukking is zeer geschikt las relatiegeschenk voor uw klanten of relaties. Wanneer u de anti bacteriële pen bedrukt met uw logo, blijft uw bedrijf onder de aandacht, wanneer de bedrukte anti bacteriële pen gebruikt word.

Anti bacteriële pen met logo

Op zoek naar een anti bacteriële pen met logo of een ander medische relatiegeschenken, dan bent u bij HSG Relatiegeschenken aan het juiste adres. Wij kunnen alle hygiënische geschenken bedrukken naar uw wens. Zo is de antibacteriële balpen gemakkelijk te voorzien van logo en tekst. Laat uw wensen horen en wij zorgen voor een relatiegeschenk op maat. De bedrukte pennen antibacterieel zullen vaak gebruikt worden waardoor uw bedrijfsnaam onder veel ogen komt. Een naamsbekendheidsvergroting is het gevolg!Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor anti bacteriele pennen? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven 8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: