Anti stress auto's

Bedrukte anti stress auto's

Productomschrijving

Steeds meer werknemers krijgen te maken met deadlines die stress met zich meebrengen. Vandaar dat antistress artikelen steeds populairder worden. Bent u opzoek naar een origineel en nuttig relatiegeschenk voor uw klanten, werknemers of andere relaties? Wij bieden u een ruim assortiment aan te bedrukken anti stress producten. Al eeuwen geleden werden stressballen gebruikt voor hand- en vingeroefeningen om te ontspannen. Tegenwoordig zijn stressballen in allerlei vormen en maten verkrijgbaar. Wat dacht u bijvoorbeeld van een antistressbal in de vorm van een auto? Leuk wanneer u werkzaam bent in de autobranche of racebranche.

Anti stress auto met bedrukking

Een anti stress auto met bedrukking kan en ideaal relatiegeschenk zijn als u bijvoorbeeld een autogarage of een wasstraat hebt en opzoek bent naar een origineel relatiegeschenk? De anti stress auto is compleet naar eigen wens te bedrukken met bijvoorbeeld uw bedrijfsnaam en logo voor optimale promotie. Goede marketing is onmisbaar voor uw bedrijf! De bedrukte antistress in autovorm is een prima promotiemiddel om uw bedrijf bekend te maken bij een breder publiek.

Anti stress auto met logo

Omdat een anti stress auto met logo een nuttig relatiegeschenk is, zal de stress auto met logo daadwerkelijk worden gebruikt waardoor uw bedrijfslogo onder veel ogen zal komen. Wij hoeven u natuurlijk niet uit te leggen dat dit zeer gunstig is voor uw naamsbekendheid! U kunt de anti-stress auto met logo bestellen in de kleuren die uw bedrijf het beste promoten. Op onze website kunt u de bedrukte anti stress auto’s goedkoop bestellen. Wij bieden een ruim assortiment, snelle levering, goede kwaliteit en lage prijzen. De stress auto met logo is ideaal als relatiegeschenk of promogift!Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor anti stress auto's? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: