Anti stress ballen

Bedrukte anti stress ballen

Productomschrijving

Een bedrukte anti stress bal is een klein balletje, waarin je kunt knijpen. De knijpbeweging met de anti stress bal laat je stressaanvallen verminderen. Een anti stress bal is op bijna elk bureau terug te vinden en kan bestaan uit ontzettend veel verschillende vormen en kleuren. Leuke vormen van anti stress ballen zijn de wereldbol, een hart, een huis, een voetbal, een auto, een pil, enzovoort. Een anti stress bal kan ook op een balpen zijn geplaatst, zodat de bal altijd binnen handbereik is bij stresssituaties. Anti stress ballen bestaan ook in de vorm van jongleerballetjes of in een Chinese anti stress ballen set.

Anti stress bal met bedrukking

Het geven van een anti stress bal met bedrukking als giveaway is een heel leuk idee, aangezien iedereen wel bedrukte anti stress ballen kan gebruiken (zeker wanneer de ontvanger een zittend beroep uitoefent). Onze anti stress ballen kunnen bedrukt worden door het logo van uw bedrijf. Klik bovenaan om ons assortiment aan anti stress ballen te doorzoeken. Op zoek naar een speciale, unieke anti stress bal en u vindt deze niet op onze zoekpagina? Aarzel dan niet om contact op te nemen met onze medewerkers: zij helpen u graag verder met uw zoektocht naar anti stress ballen!

Anti stress bal met logo

Bent u op zoek naar slechts één anti stress bal met logo of enkele anti stress ballen met of zonder bedrukking. Dat kunt u bij ons terecht. U kunt bij HSG-Relatiegeschenken heel snel en eenvoudig uw favoriete anti stress bal bestellen. Liever eerst een offerte, deze kunt u vrijblijvend aanvragen bij ons.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor anti stress ballen? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: