Kinderbandjes

Bedrukte Kinderbandjes

Alle ouders weten het: de veiligheid van hun kinderen is heel belangrijk. Of het nu aan het strand is, in een groot centrum, tijdens een populaire manifestatie of op schoolreis, één ogenblik voltstaat om een kindje kwijt te raken. Er zijn drie soorten kinderbandjes verkrijgbaar. De sureimage tens jr voor kinderen, rvsm voor kinderen en vinyle 520.


De sureimage tens jr voor kinderen
De bedrukte sureimage tens jr voor kinderen zijn polsbandjes. Op de bedrukte polsbandjes kunt u de naam van het kind schrijven en uw telefoonnummer. De sureimage tens jr voor kinderen is bedrukt met leuke figuurtjes en plaatjes zoals ruimteschepen en prinsesjes.

Rvsm voor kinderen
De rvsm voor kinderen met opdruk is een polsbandje die in diverse keuren verkrijgbaar zijn. Het bedrukte polsbandje is onder andere verkrijgbaar in de kleuren wit, blauw, zwart, groen, rood en geel. Het polsbandje is meerdere malen te gebruiken door de herbruikbare metalen sluiting.

Vinyle 520
De bedrukte vinyle 520 is een polsbandje dat zeer gemakkelijk in het gebruik is. De vinyle 520 heeft een waterbestendig manueel opschrift. De vinyle 520 met opdruk is verkrijgbaar in diverse kleuren o.a. wit, blauw, geel en rood.

De polsbandjes kunnen bedrukt worden met een eigen logo en/of tekst naar keuze. Er bestaan verschillende soorten en kleuren bedrukte polsbandjes als relatiegeschenk. Zo zijn er polsbandjes die je dicht kunt maken met een plakstrip of plastic polsbandjes met een knopje. Een bedrukte polsbandjes als relatiegeschenk kan ook handig zijn voor op een camping. Zo kan iedereen gelijk zien of iemand een betaalde plaats op de camping heeft en dus toegang heeft tot de faciliteiten en iemand die er niet thuishoort.


Indien u vragen of opmerkingen heeft over de kinderpolsbandjes bedrukt of onbedrukt neem gerust contact op met een van onze medewerkers.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor kinderbandjes? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: