Magnetron artikelen

Bedrukte Magnetron artikelen

Heeft u ook zo'n hekel aan de winter en de kou die het meebrengt, dan hebben wij voor u de oplossing. Met onze magnetron artikelen als relatiegeschenk wordt de winter uw ideale seizoen van het jaar. De magnetron artikelen zijn artikelen die in de magnetron opgewarmd kunnen worden. Er is de keuze uit een bedrukte magnetron beer, magnetron pantoffel en een magnetron kruik.

Magnetron beer
Wanneer u de magnetron beer in de magnetron doet wordt deze warm en kunt u deze gebruiken om uzelf op te warmen. Vooral voor kinderen is de magnetron beer ideaal zij kunnen deze meenemen als ze gaan slapen, ze zullen dan snel in slaap vallen.

Magnetron pantoffels
Voor mensen met koude voeten hebben wij ook magnetron pantoffels, zo heeft u altijd warme voeten. Er zijn twee verschillende modellen magnetron pantoffels, en ze zijn in verschillende maten verkrijgbaar. U kunt kiezen uit vier verschillende kleuren rood, wit, roze en blauw.

Magnetron kruik
En als laatst hebben we de magnetron kruik, deze kan gebruikt worden wanneer u bijvoorbeeld last heeft van uw buik of van uw spieren. De kruik is een gevuld met water, dit wordt opgewarmd in de magnetron zodat de kruik warm wordt. De magnetron kruik is in verschillende kleuren verkrijgbaar, roze, oranje, groen en paars.

U kunt de magnetron artikelen als promotiemiddel laten bedrukken met uw eigen tekst en/of bedrijfslogo. De magnetron artikelen zijn innoverende producten en ideaal voor iedereen zowel kinderen als volwassenen. U zal dus ook zeker een goede indruk maken met de magnetron artikelen. Ook zijn de magnetron artikelen een leuk relatiegeschenk, kinderen zijn bijvoorbeeld dol op de magnetron beer.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor magnetron artikelen? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8,6 / 10 - 382 Beoordelingen beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: