Bedrukte mailing puzzelkaarten

Bedrukte mailing puzzelkaarten met bedrukking

 

Productomschrijving

De puzzelkaart is een leuke en originele manier om uw post te versturen. Een puzzelkaart is een kaart die bestaat uit puzzel stukjes, die eerst uitgepuzzeld moet worden. De puzzelkaart is voor verschillende doeleinden in te zetten door het formaat van de puzzel, zo kan de puzzelkaart bijvoorbeeld worden gebruikt als uitnodiging of als een verhuisbericht.

Bedrukte puzzelkaarten

De bedrukte puzzelkaarten kunnen bedrukt worden met uw bedrijfslogo en /of een eigen tekst, hierdoor is het eenvoudig om uw puzzelkaart volledig aan uw wensen te laten voldoen. Met een puzzelkaart kunt u op een leuke wijze een verhuizing doorgeven.

Puzzelkaarten met logo

De puzzelkaarten met logo worden niet alleen gebruikt om een boodschap over te brengen, maar dienen ook als een leuke attentie. Bent u geïnteresseerd in de puzzelkaart vraag dan een vrijblijvende offerte aan of neem contact met onze medewerkers op.

 Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor bedrukte mailing puzzelkaarten? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: