Prijs op aanvraag
Pin

A261-K3295

Bekijk en bereken
Manchetknopen

Bedrukte Manchetknopen

Bent u opzoek naar prachtige manchetknopen? Dan vindt u in het HSG assortiment zeker wat u zoekt! In ons assortiment vindt u een ruime keuze aan manchetknopen, zo weet u bijna zeker dat er een manchetknoop is die perfect bij u en uw bedrijf past. De manchetknopen zien er chique uit en dat stralen ze ook uit.


U kunt de manchetknopen nog mooier maken door middel van bedrukking. U kunt bij HSG-Relatiegeschenken de manchetknopen relatiegeschenken geheel naar uw ontwerp laten bedrukken. U kunt ze laten bedrukken met uw bedrijfslogo en/of tekst. De manchetknopen zijn een perfect relatiegeschenk en door middel van bedrukking ook een geschikt promotiemiddel. De bedrukte manchetknopen zullen telkens weer onder de aandacht komen bij uw klanten en zo bouwt u snel een grotere naamsbekendheid op.


De manchetknopen zijn ook uitermate geschikt als giveaway op bijvoorbeeld beurzen. De manchetknopen met opdruk zullen zeker gewaardeerd worden door uw relaties.


Indien u niet de manchetknopen als relatiegeschenk heeft gevonden die u zocht, neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers, zij zullen u verder helpen met het zoeken naar het perfecte relatiegeschenk voor uw bedrijf.

assortiment manchetknopenSnelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor manchetknopen? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: