Bedrukte pleisters

Bedrukte pleisters met bedrukking

Productomschrijving

Pleisters zijn overal te vinden en worden gebruikt bij kleine verwondingen. U kunt pleisters in allerlei soorten, kleuren en afmetingen verkrijgen. Pleisters kunnen los verpakt worden of verpakt in een doosje met een aantal samen.

Bedrukte pleisters

Bedrukte Pleisters zijn pleisters die worden bedrukt met een tekening, zodat bedrukte pleisters een originele give-away / relatiegeschenk worden. Laat de pleisters bedrukken met uw reclame-uiting of neem pleisters in een cassette en laat de cassette bedrukken met uw bedrijfslogo.

Pleisters met logo

Pleisters met logo besteld u eenvoudig bij HSG relatiegeschenken. Stuur ons uw logo toe en wij maken een digitaal voorbeeld voor u op. U krijgt dan vooraf een goede indruk hoe uw logo op de pleister of cassette komt te staan. Indien u vragen heeft kunt u contact opnemen met onze medewerkers.

 Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor bedrukte pleisters? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: