nl+31 (0) 40 255 65 42
be+32 (0) 11 55 34 83
info@hsg-relatiegeschenken.comBeeldschermreinigers met stylus

Beeldschermreinigers met stylus en bedrukking

 

Productomschrijving

Smartphones, tablets, laptops en computers zijn niet meer weg te denken uit onze samenleving. Om de levensduur van deze elektronische apparaten te verhogen, is onderhoud zeer belangrijk. De beeldschermreiniger met touchscreen pen is daarom een erg praktisch relatiegeschenk voor zowel jong als oud en geschikt voor alle branches! Met de displayreiniger veegt u met één beweging vette vingers van het beeldscherm van uw computer, tablet, laptop of smartphone Met de touchscreen pen kan eenvoudig het scherm bediend worden.

Bedrukte beeldschermreinigers met stylus

U kunt eenvoudig de bedrukte beeldschermreinigers met stylus bedrukken met uw bedrijfslogo, tekst of andere reclame-uiting. Uw bedrijsgegevens worden op de beeldschermreiniger geplaats en blijft altijd zichtbaar. Door de vorm kan deze eenvoudig op een werkplek geplaatst worden.

Beeldschermreinigers met stylus en logo

Beeldschermreinigers met stylus en logo zijn eenvoudig in gebruik en nemen weinig plaats in op een bureau. Laat uw relaties verassen met een beeldschermreiniger met stylus. Indien u vragen heeft kunt u contact opnemen met onze medewerkers.

 Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor beeldschermreinigers met stylus? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven 8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: