Bellenblaas staven

Bellenblaas staven met bedrukking

Productomschrijving

Met een bellenblaasstaaf kan men door middel van zeepsop bellen maken. De bellenblaasstaaf is een geschikt product voor kinderen. Kinderen kunnen met de staaf op en neer bewegen, waardoor er grote bellen ontstaan. Ze kunnen samen met andere kinderen genieten van de bellenblaas of zichzelf vermaken.

Bedrukte bellenblaasstaaf

Met de bedrukte bellenblaasstaaf als relatiegeschenk kunnen extra grote bellen gemaakt worden. De bellenblaas kan bedrukt worden met uw bedrijfskenmerken, waardoor er een promotionele gadget ontstaat. Een bedrukte bellenblaas staaf zal zeker gewaardeerd worden door kinderen.

Bellenblaasstaaf met logo

Een bellenstaaf met logo besteld u eenvoudig en snel bij HSG Relatiegeschenken. Voor vragen over de bedrukte of onbedrukte bellenblaasstaaf, kunt u contact opnemen met onze medewerkers. Zij zijn telefonisch, via mail of chat bereikbaar.

 Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor bellenblaas staven? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: