Bellenblazen

Bellenblazen met bedrukking

Productomschrijving

Een bellenblaas is, zeker voor kinderen, een leuk relatie- of promotiegeschenk. In zijn simpelste uitvoering kent u een bellenblaas waarschijnlijk als een flesje, waarvan aan de dop een blaasstokje is bevestigd.

Bedrukte bellenblazen

Bij de bedrukte bellenblazen kan het etiket op het flesje of het flesje zelf bedrukt worden met boodschap.  Op de dop van deze bellenblaas zit een spelletje om het geduld te oefenen. Tegenwoordig is de bedrukte bellenblaas ook in andere uitvoeringen leverbaar.

Bellenblazen met logo

Bellenblazen met logo zijn in veel soorten en maten leverbaar. Laat u inspireren door het zeer ruime aanbod aan bellenblazen met opdruk. Bij vragen, kunt u contact opnemen met onze medewerkers of vraag een vrijblijvende offerte aan en zij zullen contact met u opnemen.

 Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor bellenblazen? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8,6 / 10 - 382 Beoordelingen beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: