nl+31 (0) 40 255 65 42
be+32 (0) 11 55 34 83
info@hsg-relatiegeschenken.comBeren

Beren met bedrukking

Productomschrijving

Een beer, ook wel knuffelbeest genoemd, is een zachte textielpop. De "beer" heeft zijn naam gekregen, omdat de textielpoppen meestal in de vorm van een dier worden aangetroffen, en dan voornamelijk als beer. De beer wordt hier gezien als een lief, teder knuffeldier.

Bedrukte beren

U kunt de bedrukte beren bedrukken met uw bedrijfslogo of tekst. De beren met opdruk worden meestal gebruikt als een speelgoedbeest voor kinderen. Kinderen gebruiken de beer om mee te praten, om bij te slapen, om te knuffelen, om mee te spelen, om aan te kleden, als troost, als vriend.

Beren met logo

De beer met logo kan als rol spelen in het romantische leven bij volwassenen. Vaak wordt er een beer gegeven bij een verjaardag of Valentijn, als teken van liefde voor mekaar. Deze beer heeft dan vaak een hartje vast of een t-shirt aan met de tekst "I love you", uiteraard kunt u de tekst ook personaliseren met een persoonlijke naam. Vindt u de beer niet die u zoekt, neem dan contact met onze medewerkers op.

 Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor beren? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven 8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: