Beschermhoezen voor iPhone

Beschermhoezen voor iPhone met bedrukking

 

Productomschrijving

U Beschermt uw iPhone het beste met de beschermhoes van Griffin. Met de beschermhoes krijgt u zeker geen barsten in het scherm van uw iPhone. De Iphone kan eenvoudig in de beschermhoes worden gestoken.

Bedrukte beschermhoes voor Iphone

U kunt de bedrukte beschermhoes voor iPhone laten bedrukken met uw bedrijfslogo en/of tekst. De beschermhoes is leuk als relatiegeschenk aan elektronica bedrijven, maar door middel van bedrukking wordt het ook nog een perfect promotiemiddel. De beschermhoes is handig en ontzettend mooi. De bedrukte beschermhoes zal zeker gewaardeerd worden.

Beschermhoes voor Iphone met logo

De beschermhoes voor iPhone met logo, zorgt voor optimale bescherming van uw iPhone. U kunt er altijd zeker van zijn dat uw iPhone de beste bescherming heeft. Laat u inspireren door het ruime assortiment beschermhoezen. Indien u vragen heeft over dit product of over een ander product neem gerust contact met ons op.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor beschermhoezen voor iphone ? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: