Beta's

Beta's met bedrukking

Productomschrijving

Beta is een luxe documententas van sterk geweven, ribstop polyester met een stijlvolle ruitjesstructuur. Het is een documentenmap op A4 formaat waar allerlei producten in zitten.
In de Beta documententas zit een schrijfblok, een chique ballpoint en een calculator die uitneembaar is. De tas voor documenten is heel slim ingedeeld er zijn allerlei verschillende vakken. De documenten map heeft een groot insteekvak waarin je documenten kan doen, een apart ritsvak en een creditcardvak met doorzichtig gaaa en een mogelijkheid om een tablet in te steken.

Bedrukte Beta’s

Met een bedrukte Beta documententas kan je heel goed reclame maken, doordat je vaak met een tas over straat loopt. Veel verschillende mensen zien dan de opdruk op de Beta documenten-tas, zodat veel mensen je bedrijf kennen.

Beta’s met logo

U kunt de Beta documentmappen met logo eenvoudig laten voorzien van uw bedrijfsgegevens, logo of tekst. Vraag onze medewerkers naar de diverse personalisering mogelijkheden. Zij zijn telefonisch, via mail of chat bereikbaar.

 Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor beta's? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: