Prijs op aanvraag

A403-KI0426_54106_54105

Bekijk en bereken
Beurs tassen

Beurs tassen met bedrukking

Productomschrijving

Een beurs tas is een tas die praktisch onmisbaar is op iedere beurs. In een beurs tas kunnen folders en boekjes op een gemakkelijke manier worden opgeborgen en meegenomen. De beurs tas heeft een voorvak met rits en klipjes, een pen- en visitekaarthouder en een schouderband die eenvoudig in lengte verstelbaar is.

Bedrukte beurs tassen

Met de bedrukte beurs tassen, kunt u tijdens de beurs op een trendy wijze uw bedrijf promoten. Deze bedrukte beurs tas kunt u dan als promotiemiddel uitdelen op beurzen. Ook kunt u deze stijlvolle tas als relatiegeschenk aan andere bedrijven en uw relaties cadeau doen.

Beurs tassen met logo

De beurs tassen met logo zullen heel veel aandacht trekken tijdens beurzen en evenementen. Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan voor uw beurstas en laat ons een digitaal voorbeeld voor u opmaken. U krijgt dan vooraf een goede indruk hoe uw reclame-uiting op de beurs tassen eruit komt te zien.

 Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor beurs tassen? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: