nl+31 (0) 40 255 65 42
be+32 (0) 11 55 34 83
info@hsg-relatiegeschenken.comBIC balpennen

BIC balpennen met bedrukking

Productomschrijving

BIC is het begrip op gebied van balpennen aanstekers en scheermesjes. Een balpen wordt soms ook wel een bic genoemd. Een Bic balpen bestaat tegenwoordig uit losse onderdelen, waarbij u bij de meeste producten zelf de kleur kunt bepalen.

Bedrukte Bic balpennen

Bij bedrukte BIC balpennen heeft u niet alleen de keuze uit de verschillende kleuren onderdelen, maar ook een diversietijd aan druk mogelijkheden. U kunt bijvoorbeeld kiezen uit een full color bedrukking of een bedrukking op de clip en houder.

Bic balpennen met logo

Bic balpennen met logo vindt u bij HSG relatiegeschenken, naast een hoop andere balpennen met bedrukking mogelijkheden. Kies de gewenste balpen en stuur ons uw logo, wij maken dan graag een digitaal voorbeeld voor u. U krijgt dan vooraf een goede indruk van uw logo op de balpen.

 Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor bic balpennen? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven 8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: